Wil jij ons teamgenootje zijn?

Heb je altijd al een keer willen Handballen?

De laatste trainingen voor de zomerstop willen we jou de kans geven om mee te trainen! Zo kun je kijken of jij handbal ook zo leuk vindt.
Zou je dit willen?

Meld je aan via: spartanen@handbal.nl Vermeld hierbij jouw naam en leeftijd.

Handbal Clinic

Eind augustus organiseren wij ook weer een handbalclinic, hiervoor kun je jezelf nu alvast opgeven.

Social
Volg ons via sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws!
Hopelijk tot snel!

Flyer Handbal

Nieuwsbrief JUNI 2020

Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2020. Op deze manier informeert het bestuur u graag welke zaken de vereniging bezighoudt en wellicht ook uw steun kan gebruiken. Vanaf dit moment zal Spartanen Voetbal u op deze manier informeren wat betreft de gang van zaken binnen de vereniging. Wij hopen dat u deze nieuwsbrief kun waarderen en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met het voetbalbestuur.

NIEUWSBRIEF SPARTANEN VOETBAL JUNI 2020

Team indelingen 2020-21

Het is u niet ontgaan, hoe kan het ook anders? Spartanen is de afgelopen maanden net als iedereen in de samenleving geconfronteerd met een crisis die z’n weerga niet kent en vraagt een hoop van ons algemeen aanpassingsvermogen. Toch is het wedstrijdsecretariaat de laatste 2 maanden druk bezig om samen met de coördinatoren, coaches en trainers alle jeugdleden voor volgend seizoen in te delen in een team. Wij proberen om voor iedereen een gewenste plek te zoeken in een leuk team. Vanaf de JO13-1 t/m JO19-1  zal er worden geselecteerd en getraind onder toezicht van een KNVB opgeleide trainer. Deze manier van teams indelen is sinds 2 jaar beschreven in ons Technisch Beleidsplan . De indelingen staan vanaf deze publicatie vast, echter behouden wij als vereniging het recht om bij aanmeldingen van nieuwe leden de indelingen deels aan te passen op een later moment.

SV Spartanen team indelingen seizoen 2020 – 2021

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en wij zien iedereen gezond weer terug op onze velden aan het begin van het volgende seizoen.

Namens het voetbalbestuur,

Adri, Tim, Etiënne en Michael

Aangepaste Corona protocol

Wij zijn blij te kunnen melden dat vanaf a.s. maandag 18 mei alle teams weer 1x per week mogen trainen. Afgelopen maandag hebben wij alle handbal- en voetbaltrainers (in kleine groepjes) uitgenodigd en met hen besproken onder welke voorwaarden er getraind mag worden. Ook hebben wij een nieuw trainingsschema opgesteld waarin tussen de trainingen voldoende ruimte zit om te kunnen wisselen van teams (zie website). Daarnaast zijn ook de looproutes voor aankomst en vertrek op ons complex aangepast. Deze voorwaarden en de andere voorwaarden zijn te lezen in bijgaand protocol.

Wij verzoeken u dit protocol goed te lezen en indien nodig te bespreken met uw kind.

CORONAPROTOCOL SV SPARTANEN – 18.05.2020

Wij rekenen er op dat een ieder zich aan het protocol houdt zodat ook alle teams kunnen blijven trainen.  Dit geldt voorlopig tot 21 juni. Uiteraard blijven wij de landelijke en regionale ontwikkelingen nauwgezet volgen. Als de ontwikkelingen positief of negatief zijn kunnen wij de trainingsmogelijkheden mogelijk verruimen maar ook weer intrekken.

Voor nu wensen wij iedereen weer heel veel plezier op onze club!

Beachweekend afgelast

Vanwege de Corona is de beachweekend, dat gepland stond op 19-21 juni 2020 afgelast.

Spartanen Pubquiz en ander leuk nieuws!

Beste Spartaan,

We hebben iets leuks, we hebben je hulp nodig en we willen je informeren!

Klik hier voor de nieuwsbrief en hou alvast komende vrijdag vanaf 20:00 uur gereserveerd in je agenda voor het virtuele event dat in de nieuwsbrief vermeld staat. Aanmelden kan via een reply op deze mail.

Klik hier voor de petitie die in de nieuwsbrief vermeld staat.

Vriendelijke groet,

Jeroen de Vries
Voorzitter Spartanen

Competities amateurvoetbal worden niet hervat

Helaas heeft de KNVB vanavond besloten als gevolg van de coronacrisis de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten. Er zullen geen eindstanden komen, dus ook geen kampioenen, degradanten of promovendi worden aangewezen.

Daarbij blijft ons complex ook gesloten voor alle activiteiten, blijf alstublieft thuis en zorg goed voor uw gezin, familie en vrienden. Hopelijk tot snel en tot dan, heel veel sterkte!!

Spartanen complex tot en met 6 april gesloten

Beste Spartanen,

De nieuwsberichten en maatregelen inzake Corona volgen elkaar in hoog tempo op. Zo is er vandaag door de overheid besloten bijeenkomsten van meer dan 100 mensen te verbieden en hebben zowel de NHV alsook de  KNVB besloten alle professionele wedstrijden en amateur wedstrijden tot en met 6 april af te gelasten.Uiteraard willen wij als vereniging ook zorgvuldig met de gezondheid van onze leden omgaan en zodoende hebben we besloten dat de gehele vereniging tot en met 6 april gesloten zal blijven. In deze periode zullen wij de ontwikkelingen nauwgezet volgen en zullen wij een nieuwe update versturen of we na 6 april weer open kunnen of dat deze periode verder verlengd dient te worden.

Voor de duidelijkheid, er zijn ons geen concrete verdenkingen in Wognum of op de club bekend. Deze maatregel is dan ook niet gebaseerd op een directe verdenking maar is puur preventief.

De gezondheid van onze leden staat uiteraard voorop en willen we geen enkel risico mee nemen.

Dank voor het begrip, we hopen dat de Corona crisis snel tot het verleden behoort en wij onze trainingen snel kunnen hervatten.

Vriendelijke groet,

Jeroen de Vries
Voorzitter Hoofdbestuur Spartanen