Actie AZ – Excelsior zaterdag 15 december 2018

AZ nodigt alle leden van SV Spartanen graag uit om het duel AZ – Excelsior op zaterdag 15 december 2018 (19:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor SV Spartanen. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen

De kaarten kunnen tot en met zondag 2 december 2018 online besteld worden. Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Bestellen kan via de volgende actielink 

Ophalen kaarten

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de vereniging worden opgehaald.

Spirit’30 (SC) 1 VS SV Spartanen 1 parkeeroverlast

Bericht namens Spirit:

Zondag 18 november aanstaande om 14.00 uur vindt de wedstrijd: Spirit’30 (SC) 1 VS SV Spartanen 1 plaats op het complex aan de Sportlaan te Hoogkarspel plaats.

Om parkeeroverlast voor de bewoners van de Sportlaan te beperken willen wij u vragen om te parkeren op het parkeerterrein van het NS Station van Hoogkarspel. U loopt dan zo naar het voetbalcomplex van Spirit’30

Bij voorbaat onze hartelijke dank en we hopen op een geweldige, sportieve wedstrijd.

notulen ledenvergadering 2018-09-07

Beste (ouders) van leden,

Hierbij treft u het verslag aan van de ledenvergadering welke gehouden is op 7 september jongstleden.
Als u naar aanleiding van dit verslag nog vragen heeft kunt u deze stellen via: info@spartanen.nl

Bestuur sv Spartanen

notulen ledenvergadering 2018-09-07

Mooi plaatje

Foto: John Wilcke

Verplichte pasfoto voetbal plaatsen en/of bijwerken vóór 31 oktober

Willen alle leden (met uitzondering van de mini’s) vóór 31 oktober zorgen dat er een recente pasfoto in sportlink opgenomen is.
Voor leden boven van 16 jaar en ouder kan men dit zelf via de voetbal.nl app. In verband met de AVG is dit voor leden onder de 16 jaar alleen te doen door de ouders/verzorgers.
De instructie hiervan staat op de volgende site/link
https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000149837-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar

Achtergrond
Met ingang van het seizoen 2018/’19 moeten alle teams vanaf Onder 8 de spelersopgaaf invullen op het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) in de Wedstrijdzaken app.
Middels de Wedstrijdzaken app kan de spelbegeleider/scheidsrechter ook een spelers(pas)controle doen.
Geen, een niet herkenbare foto, of een logo van bijv. een voetbalclub kunnen ervoor zorgen dat een speler niet mee mag doen. Laten we dat voorkomen door goede foto’s!

De Voetbal.nl app werkt op basis van het in de ledenadministratie (=sportlink) geregistreerde emailadres.
Mocht je niet meer weten welk emailadres dit is kan je een verzoekje naar leden_adm_@spartanen.nl met daarbij de naam van het lid en de geboortedatum !

Handbal
Voor de handbal was het zelf registreren van een foto dit jaar alleen mogelijk in juli/augustus.

De regenboogbal

Aanstaande zaterdag 6 oktober wordt op een aantal velden gespeeld met de regenboolbal.

De speciale bal moet positief uitdragen dat ook in onze sport iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, huidskleur, afkomst, geloof, gender of beperking.

Wij als SV Spartanen, net als vele andere west-Friese gemeenten, zorgen ervoor dat deze speciale bal rolt bij de start van de Roze week in Nederland.

Een mooi gebaar en een positieve uitstraling.

 

Ledenvergadering s.v. Spartanen vrijdag 7 september 20:00

“Contributieverhoging voor alle leden van ± € 50,- per lid of ………..”

Op vrijdag 7 september staat onze ledenvergadering gepland en wellicht stemmen de aanwezige leden en ouders van jeugdleden wel in met een ingrijpende maatregel. Reden te meer om daar aanwezig te zijn.

Laat ik voorop stellen dat wij met elkaar een fantastische club vormen met meer dan 200 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze 600 leden kunnen sporten. Sportief, financieel en met onze accommodatie gaat het uitstekend, maar wij zien de laatste jaren een tekort ontstaan op het gebied van vrijwilligers die clubdiensten (organisatie regelen op de zaterdag en zondag) willen draaien op de zaterdag en zondag en we zien een terugloop in het vinden van kantinemedewerkers. Ook is het vinden van jeugdtrainers steeds lastiger voor de diverse teams. Kortom wij willen toe naar een structurele oplossing. Bestuursleden en coördi­na­toren verrichten meer dan genoeg werkzaamheden en wij hebben hulp nodig!

Er zijn een aantal mogelijkheden die wij op onze ledenvergadering aan onze leden en ouders van jeugdleden voor willen leggen.

  • Contributieverhoging voor alle leden van € 50,- Deze verhoging hoeft niet betaald te worden als u vrijwilliger bent en blijft van onze club. (trainer, begeleider, kantinemedewerker, schoonmaak, onderhoud, draaien van een clubdienst, bestuurslid, coördinator, etc.).
  • Ieder lid en/of ouder van een jeugdlid is verplicht om vrijwilligerswerk te verrichten en zal worden ingedeeld bij activiteiten die nodig zijn om onze club draaiende te houden.
  • Invoeren van een flinke contributieverhoging en we proberen betaalde krachten in te huren.
  • Minder faciliteiten creëren: teams waar geen trainer voor is kunnen niet trainen, minder scheidsrechters beschikbaar, kantine op dagdelen waarop geen vrijwilliger beschikbaar is niet open, etc.

Het bestuur van de SV Spartanen is zich ervan bewust dat er aan bovenstaande mogelijk­heden ook diverse nadelen kleven. Wij zouden het liefst zien dat heel veel leden en ouders van jeugdleden zich spontaan opgeven om vooral kantinediensten en clubdiensten te willen draaien, zodat wij niet hoeven te denken aan flinke verhoging van de contributie en het verplicht stellen van diverse activiteiten.

Kortom belangrijke dilemma’s die wij graag willen bespreken met onze leden en ouders van jeugdleden. Reden genoeg om aanwezig te zijn op vrijdag 7 september.

U kunt de agenda en het verslag van de vorige ALV hier downloaden.

Namens bestuur van de SV Spartanen

Jack Stam

Uitnodiging ALV 07-09-2018

notulen ledenvergadering 2017-09-29

Herziene indeling JO8 en JO9

Via de onderstaande link is de nieuwe indeling voor de Jo8 en Jo9 in de zien:

Teamindelingen JO8 en JO9