6 januari 2019 - Nieuwjaarsreceptie

Namens het bestuur wensen wij iedereen heel fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe en tevens wil ik iedereen attent maken op de nieuwjaarsreceptie. Het is ieder jaar gezellig druk op deze nieuwjaarsreceptie en wij verwachten wederom een goede opkomst van leden, sponsors, vrijwilligers, supporters, ouders van jeugdleden, begeleiders en trainers. Kortom iedereen die Spartanen een warm hart toedraagt en die houdt van een paar gezellige uurtjes is van harte uitgenodigd.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie uiteraard een terugblik door de voorzitter op het afgelopen jaar en een vooruitblik naar 2019. Ook wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de waarderingsspeld uitgereikt aan één of meerdere vrijwilligers. Noteer daarom dan ook allen de datum in de agenda of op de kalender en spreek af met je teamleden om aanwezig te zijn op zondag 6 januari. Het belooft als velen aanwezig zijn een gezellige middag te worden. Met muzikale ondersteuning van DJ Sors. We kunnen zo het kerstreces op een goede wijze afsluiten en de feestdagen gezamenlijk uitluiden.

Nieuwjaarsreceptie Zondag 6 januari

Aanvang 15.00 uur.

Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie worden er een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld.

De planning van deze wedstrijden wordt nog bekend gemaakt via onze website.

Alle vrijwilligers bedanken wij voor de inzet in het afgelopen jaar. Wij hebben via een kaart en een kleine attentie alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Wij hebben ongeveer 200 kaarten met een kleine attentie rondgebracht en hopelijk niemand van onze vrijwilligers vergeten. Mochten wij toch iemand zijn vergeten laat mij (jack.stam@me.com) dat even weten en wij zullen een eventueel gemaakte fout herstellen. De kaartjes en attenties worden vanaf 15 tot 24 december bezorgd. Als uw attentie onverhoopt niet werkt, neem dan ook even contact op met bovengenoemd e-mailadres en verzorgen wij een nieuw exemplaar.

12 april 2019 - Vrijwilligersavond

7-10 juni 2019 Beachweekend Spartanen

In het tweede weekend van juni vindt het jaarlijkse beachweekend plaats bij SV Spartanen. Er zal weer worden gespeeld met 1 keeper en 3 spelers in het veld. Vanwege de zwaarte is het verstandig om minimaal een team van 6 personen te hebben.
Dit is de globale indeling van het toernooi:

Vrijdagavond 7 juni
19:00 -22:00 Beachsoccer senioren

Informatie + spelregels beach soccer
wedstrijdschema a4 formaat beachsoccer

Zaterdag 8 juni:
10:00 -12:00 : F jeugd en mini
12:00 -14:00 : E jeugd
14:00 -16:00 : D jeugd
16:00 -18:00 : C jeugd
19:00 -22:00 : A +B jeugd

Team indeling jeugd 2019

Wedstrijdprogramma_zaterdag_8_juni_2019

Zondag 9 juni:
10:00 -16:00 Beachhandbal senioren

Wedstrijdprogramma zondag 9 juni 2019

Spelregelsbeachandbal zondag

Voor de jeugd wordt er door de voetballeden en handballeden zowel beachhandbal als beachsoccer gespeeld. Er worden dit jaar geen andere verenigingen uit genodigd.
Tevens willen wij de coaches uitnodigen voor deze dag. Willen de coaches per team nog één ouder regelen die de teams kan coachen? Daar hebben we namelijk vaak tekort aan.
Om te weten of alle jeugdleden en coaches van Spartanen mee kunnen doen, vragen we aan jullie om voor 1 mei de leden die niet kunnen af te melden bij: beach@spartanen.nl

Op zondag 9 juni is het toernooi voor ouderen vanaf 18 jaar van 10u tot ~16u, met ’s middags barbecue.
Inschrijven kan zowel individueel als per team. Vanaf 18 jaar bedraagt het inschrijfgeld €1,50 individueel of €10 per team. Het leveren van een scheidsrechter per team op zondag is sterk gewenst. Alle teams krijgen voor zondag een of enkele wedstrijden toegewezen.

Op maandag 10 juni wordt er in samenwerking met de volleybal vereniging wognum, gevolleybald op het strand bij spartanen.
Met vriendelijke sportgroeten,
De feestcommissie

30 juni Familievoetbaldag

Beste sportvrienden zondag 30 juni is het weer zover. Dan staat het traditionele familie voetbaltoernooi weer op het programma. De families mogen dan weer de sportieve strijd met elkaar aan gaan om de DICK  KOK schaal. We gaan er met ze alle weer een fantastische dag van maken. De regels zijn iets aangepast dit jaar. We spelen 6 tegen 6. We spelen op 3 veldjes op het A- veld. Je kan alleen doorgaan naar de finales als je team echt uit een familie bestaat en max uit 2 gastspelers bestaat. Dus geef je teamspelers door en geef de familieband aan. Het blijft tenslotte familievoetbal. Het is niet erg als je meer gastspelers hebt, dan kan je gewoon meedoen want het plezier staat voor op. Alleen kan je dan niet door gaan naar de finales. We hebben dit jaar weer een extra prijs ter aanmoediging van de jongste jeugd. We hebben ook een facebookpagina van de familievoetbaldag. Heb je nog leuke foto’s, stuur die dan door naar ons.

Schrijf je familie snel in!

Dat kan naar het volgende email adres:

evenementen@spartanen.nl

Of via de Facebookpagina

Familie voetbaldag 2019

Vriendelijke groet,

Organisatie Familievoetbal