• WELKOM!

  Wat ontzettend leuk dat jij bij Spartanen wilt komen handballen of voetballen. Of misschien wel lid wilt worden om wat in de ondersteuning voor onze grote vereniging te wilen betekenen. Vrijwillgers hebben we altijd nodig.

  Je hebt dus zin om heerlijk in de buitenlucht te voetballen en/of te handballen waarbij teamspirit en gezelligheid hand in hand gaan! Je bent bij S.V. Spartanen aan het juiste adres.

  Bij S.V. Spartanen wordt veel aandacht besteed aan de opleiding van de jeugd. Wij zijn van mening dat de jeugd zeer belangrijk is voor onze vereniging, zij zijn immers onze toekomst. Voor al onze jeugdleden vanaf 5 jaar is er dan ook een specifiek trainingsprogramma, dat gericht is op de leeftijd en categorie waarin gespeeld wordt. Voor aanmelding kunt u het onderstaande aanmeldingsformulier downloaden.

  Hieronder kan je je aanmelden als lid bij de voetbal of handbal afdeling.
  Daarnaast kan je ook kennis nemen van ons privacy statement en de afspraken die wij met elkaar maken, alsmede ons vrijwilligersbeleid. Deze staan samengevoegd als 1 pdf dodument ook op het aanmeldingsformulier onder de naam 'Privacyreglement'.

   

 • Voordat je lid wordt is het belangrijk om kennis te maken van de afspraken zoals wij die met elkaar hebben gemaakt.

  Afspraken zodat iedereen met kan sporten met passie, respect en plezier.

 • Bij onze vereniging hanteren we het motto, vele handen maken licht werk. Dat hebben we vorm gegeven in ons vrijwilligersbeleid. 
  Dat betekent kort gezegd, dat een lid vooraf een borg betaalt en die terug kan verdienen door vrijwilligerstaken te vervullen bij de club.. 

  Klik hiernaast om de details te lezen.

 • MAAK HIERONDER JE KEUZE OM AAN TE MELDEN

 • Uw aanmelding wordt verwerkt door de ledenadministratie en wordt beoordeeld door de betreffende teamcoördinator. Na akkoord wordt er een bevestiging van de aanmelding gemaild. Daarin wordt de teamindeling gecommuniceerd en de instructie om een pasfoto te uploaden bij de bond.

  Let op: aanmelding is dus nog geen garantie voor indeling in een team, maar wij doen er uiteraard alles aan om je in een passend team in te delen. Dat is uiteraard ook afhankelijk of er ruimte is bij het betreffende team om nieuwe spelers toe te voegen.

  Klik op de knop voor het overzicht van de verschillende contributies per jaar.

  CONTRIBUTIES

 • Opzeggen?

 •  

  Jammer dat je gaat opzeggen. We hopen dat met veel plezier lid bent geweest van onze vereniging. 
  Als er zaken zijn waarvan je vindt dat we die beter kunnen doen, laat het ons dan vooral weten.

  Voor het opzeggen van je lidmaatschap, vul onderstaand formulier in en druk op versturen.

  Let op: opzegging voor het komende seizoen moet voor 31 mei voorafgaande aan het nieuwe seizoen binnen zijn.