LEDENVERGADERING 29 oktober 2021

Betrokkenheid tonen, feedback geven, opbouwende kritiek geven, waardering geven en ontvangen, verantwoording afleggen, gezelligheid, elkaar ontmoeten…..

Het zijn zomaar wat woorden en kreten, maar allemaal van toepassing op de jaarlijkse algemene vergadering.

De laatste algemene vergadering werd nog digitaal via Zoom gehouden. Nu kunnen we elkaar gelukkig weer live treffen in de kantine. Ook als u niets heeft te klagen, kom dan toch. Er staan een paar belangrijke punten op de agenda.

Maar vooral, we willen onze leden gewoon spreken en ontmoeten. En natuurlijk, voor een drankje en een hapje wordt gezorgd.

Dus graag tot ziens, op vrijdag 29 oktober, aanvang 20:00 uur.

 

Avond voor sponsors en leden van de Club van 50

Op 12 november organiseren wij voor al onze sponsors en voor de leden van de Club van 50, een mooie avond. Een avond om dank je wel ! te zeggen voor onvoorwaardelijke steun en een avond om onder het genot van een drankje elkaar te ontmoeten.
Als gastspreker hebben we dit jaar niemand minder dan Wouter de Vries gevraagd en bereid gevonden.
Zijn werk kenmerkt zich door kritiek met een glimlach. Hij durft te zeggen waar het op staat, maar ziet de lol van het leven zeker in. Een geintje (op zijn Amsterdams) moet zeker kunnen! Hij zet zijn gehoor met zijn interactieve manier van presenteren vaak op het verkeerde been. Hij snijdt thema’s aan die in bijna elke omgeving relevant zijn.
Wouter de Vries is auteur van 18 boeken, waaronder de bestsellers ‘Dienstenmarketing Management’ en ‘Blauwe Bananen’.
Buitenspel of marktleider:
In zijn presentatie koppelt Wouter sport aan management. Een leuke presentatie die begint met 6.14 en Kees Verkerk en eindigt met de invloed van WIE-kwaliteit op de tevredenheid van uw klant.
Komt u ook?
De avond begint om 20:00 uur.
 
Bent u nog geen lid van de Club van 50 of sponsor, maar wel interesse om dat te worden? Ook van harte welkom.
Aanmelden via mail naar communicatie@spartanen.nl
zie voor meer info over Wouter de Vries:

Week van de Scheidsrechter

Morgen begint een bijzondere week. De week van de scheidsrechter. Zonder scheidsrechter zou het toch iedere week een geweldige puinhoop worden op de velden. Maar het fluiten van een wedstrijd is ook een geweldige hobby. Je bent de leidsman van het spel. Onopvallend. Zich zelf wegcijferend voor het spelplezier van de teams.

Zeer waarschijnlijk de man of vrouw tussen de lijnen die de spelregels wel kent. Die gevoel heeft voor de juiste interpretatie. De ene speler in het voorbijgaan bemoedigend en de ander vermanend toespreekt.

Zelf ben ik op mijn 28e KNVB scheidsrechter geworden en dat met heel veel plezier gedaan. Tot verbazing van de collega scheidsrechters overigens. Die het wel bijzonder vonden dat degene die als speler altijd tot frustratie van zijn medespelers liep te mekkerren op de man in het zwart nu zelf ging fluiten.

Nu fluit ik nog met enige onregelmatigheid een wedstrijd. Met nog steeds heel veel plezier en bijna nooit gedoe.

De week van de scheidsrechter. Sta er dit weekend en volgend weekend even bij stil. Bijt op je tong als je commentaar wilt geven (ja, ik weet het, het is moeilijk..) en spreek je waardering uit naar die leidsman of vrouw. Want zonder hem of haar is het een stuk minder leuk.

 

Welkom in de kantine met geldige Corona QR code

Vanaf dit weekend vervalt de 1 1/2 meter regel. Weer een flinke stap vooruit in de bestrijding van Covid 19.
Wel betekent dat dat je vanaf dit weekend alleen met een geldige Corona QR code de kantine in mag.
Wil je wat drinken of eten afhalen aan de bar dan kan dat ook zonder coronabewijs. Volg daarbij de aangebrachte routering in de kantine.
 
Vervelend? Ja, best wel. Maar op dit moment nog nodig, dus wij vragen jullie begrip en medewerking als er gevraagd wordt om je QR code te laten scannen.
 
Dank je wel!

Kick off voor het nieuwe seizoen

 

Afgelopen donderdag 26 augustus werden alle teams van Spartanen met hun trainers en begeleiders ontvangen op het Spartanencomplex om een tas met daarin de splinternieuwe tenues in ontvangst te nemen.

Het was fantastisch om te zien hoe de jeugd stralend en juichend op de foto ging. Klaar voor de start van een nieuw seizoen.

Deze jaarlijkse kick-off was bijzonder. Bijzonder, omdat de sponsorcommissie er in het afgelopen jaar in is geslaagd om voor ieder team sponsors te vinden. En de namen van die sponsors worden met trots getoond op voor- en achterkant van het schitterende rood-wit. Een groot woord van dank is dan ook gericht aan al die sponsors die Spartanen op deze manier op een geweldige manier steunen.

Spartanen heet op 4 en 5 september alle tegenstanders gelukkig weer van harte welkom aan ons sportcomplex aan de Sportlaan in Wognum. Hopelijk kunnen wij allemaal samen een sportief en gezellige VOLLEDIG seizoen van maken. Tot ziens snel op en rond de velden.

Organisatie IRONMAN Westfriesland heeft hulp nodig

In september wordt er weer een iron man / triatlon georganiseerd in Hoorn. Een geweldig evenement en een enorme sportieve uitdaging voor alle deelnemers. In ieder geval is onder de 2.000 deelnemers een oud Spartaan te bewonderen. Silvan Inia is zwaar in training om zijn eerste halve triatlon te gaan volbrengen. Hij heeft onze aanmoediging zeker nodig!

Daarbij heeft de organisatie een beetje hulp nodig. En dat kan van alles zijn. Van het helpen bij het registreren tot het bemannen en mevrouwen van controleposten.

Wil je van dichtbij betrokken zijn lees dan zeker bijgaande informatie en help mee.

Zie ook: https://www.ironman.com/im703-westfriesland