Hoofdtrainer en selectiespelers geven jeugdteams fantastische training

Op de laatste zaterdag van januari verzorgden onze hoofdtrainer en 4 selectiespelers een superleuke training aan diverse jeugdteams.
’s Ochtends vroeg om 9:00 uur stonden hoofdtrainer Jan Berkhout en selectiespelers Maarten Zuiker, Boy Beerepoot, Luuk Houter en Martijn Wit klaar om eerst de JO8 teams en daarna de JO9 teams en tot slot de JO10 teams een uur training te geven. Diverse oefenvormen hadden zij uitgezet. Iedere oefening werd begeleid door een selectiespeler. In de oefenvormen werd op een leuke manier getraind op techniek, snelheid en behendigheid. Uiteraard werd afgesloten met een partijspel. Het was prachtig om te zien dat vele spelertjes onder de indruk waren van onze hoofdtrainer en zeker de selectiespelers.
Mannen, heel erg bedankt voor jullie inzet voor deze speciale training! Top dat jullie dat voor deze spelertjes en de club doen!

Notulen jaarvergadering en jaarverslag handbal

 

Jaarvergadering SV Spartanen 2020

Handbal jaarverslag 2020

Onderhoud Jaarvergadering 2020

Even voorstellen

Mijn naam is Lucas Bakker. Ik woon in Wognum en ben 17 jaar oud. Mijn hobby’s zijn voetbal en tennis. Ik tennis bij TV Wognum. Ik voetbal bij SV Spartanen in de JO17-1. In het weekend werk ik bij Deen Supermarkten als vakkenvuller en kassa medewerker.

Dit jaar ben ik gestart met de opleiding Sport en Bewegen op het Horizon College in Purmerend. Onderdeel van deze opleiding is et volgen van een stage. Via mijn buurman Etienne Mol kreeg ik de mogelijkheid om stage te lopen bij de voetbal tak van Spartanen. Hier help ik met training geven. Dit doe ik op maandag en woensdag avond. Ik heb het heel erg naar mijn zin.

Wat ik na deze opleiding ga doen, weet ik nog niet. Ik weet wel dat ik graag een vervolgopleiding ga doen die te maken heeft met sport. Ook hoop ik ooit een baan te krijgen waar sport een belangrijke rol in speelt.

Laatste nieuwsbrief van 2020

Beste Spartaan,

 

Hierbij ontvangen jullie de laatste nieuwsbrief van het jaar 2020.

 

Vanaf nu zullen de hoofd,- hand en voetbalbesturen gezamenlijk optrekken en zo breedt mogelijk een nieuwsbrief samen te stellen die alle facetten van onze vereniging verbindt.

2020 was een jaar om sportief gezien snel achter ons te laten. volledig gedomineerd (en nog steeds) door Corona. Competities die stoppen, financiën te terugvallen en nog vele andere uitdagingen die wij als besturen met beide handen hebben vastgepakt, u kunt dit verder lezen in de bijgesloten nieuwsbrief..

Ik wil iedereen aandringen om het stuk “VRIJWILLIGERSBIJDRAGE 2020 EN NU?” aandachtig te lezen en de enquête in te vullen.

Ik hoop zeer dat 2021 een ander jaar wordt, een jaar van samenkomen en verenigen op onze mooie centrale locatie in Wognum. Voor iedereen een hele fijne, gezellige en rustige kerst gewenst en een voortreffelijke start van 2021 en tot op de jaarvergadering op 8 januari om 20u00, let een beetje op elkaar!

NIEUWSBRIEF SPARTANEN DECEMBER 2020

Namens alle besturen, tot snel.

 

Dank alvast voor jou medewerking.

 

Met vriendelijke Groeten,

 

Michael Dekker

CORONA MAATREGELEN VANAF 14 OKTOBER 2020

Beste spelers, trainers, coaches, begeleiders, vrijwilligers, ouders, verzorgers en andere betrokkenen. Hierbij ontvangt u een korte uiteenzetting van betreft de verscherpte en beperkende COVID-19 maatregelen rondom de amateursport aangekondigd door premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Het zal u niet zijn ontgaan dat voor onze vereniging dit grote gevolgen heeft.

Maatregelen per 14 oktober 22:00 uur
Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.

Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
Het Spartanenbestuur heeft besloten dat JO19/A-jeugd en alle senioren teams de komende twee weken niet
trainen op ons complex/trainingshal, afwachtend op de eerste peilmomenten over twee weken van de rijksoverheid. SV Spartanen zal dan een voortschrijdende beslissing maken over het al dan niet toestaan van trainingen. De vereniging heeft de nut en noodzaak van het trainen de komende twee weken afgewogen en tot bovenstaand besluit gekomen.
Alhoewel het NOC*NSF sportprotocol ruimte geeft aan JO19/A-jeugd “In afstemming met NOC*NSF is bepaald dat spelers in de teams binnen de jeugdcompetities (t/m O19/A-jeugd), mogen sporten in teamverband en onderlinge trainingswedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club.”
Meld het NOC*NSF ook “de ter plekke geldende lokale noodverordening en gemeentelijke bepalingen blijven altijd leidend”, helaas geeft de gemeente als ook de noodverordening van onze veiligheidsregio Noord-Holland Noord tot nu toe daar geen ruimte.

Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Onderlinge wedstrijdjes/trainingen in het weekend aanvragen bij het wedstrijdsecretariaat voetbal@spartanen.nl

Kantine en kleed- en doucheruimtes zijn gesloten, toiletten geopend.
Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie, alleen noodzakelijke begeleiding.
De sportkantine kan gebruikt blijven worden voor verenigingsactiviteiten (voetbal/handbal) die ondersteunend zijn,
denk hierbij aan:

Operationeel commissie overleg
Eigen trainingen en cursussen (o.a. trainers, scheidsrechters)
Verenigingsrechtzaken (ALV’s etc.)

Hierbij is het uitgangspunt dat de horeca in de kantine gesloten blijft en er geen grote groepen bij elkaar komen.
Daarnaast gelden de huidige coronarichtlijnen m.b.t. het aantal toegestane personen in binnenruimtes.
Mondkapjes zijn verplicht bij het in,- en uitgaan van de kantine/bestuurskamer.

Ook kunt u opmerkingen en vragen stellen via de bekende wegen, wij proberen dan zo snel mogelijk
uw vraag te kunnen beantwoorden:

info@spartanen.nl
voetbal@spartanen.nl
spartanen@handbal.nl

 

 

De Rabo Clubkas Campagne gaat weer van start!

BRENG UW STEM UIT OP SV SPARTANEN

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen in de buurt.

Wil jij helpen om de Sportvereniging Spartanen in aanmerking te laten komen voor financiële ondersteuning door de Rabobank, stem dan vanaf nu op ons! Want: jouw stem is geld waard. Goed voor ons & geweldig voor Sportief Wognum.

Stemperiode: 5 oktober – 25 oktober

Stemmen via de Rabo App!
Stemmen verloopt dit jaar anders dan je van de afgelopen jaren. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?
Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (van 5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Nog geen lid?
Als je klant bent van de Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op jouw vereniging of stichting. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis.

www.rabobank.nl/clubsupport

LIVE STREAM SPARTANEN 1 TEGEN SPIRIT 1

Natuurlijk zijn de huidige extra Coronamaatregelen u ook bekend en dit zorgt dat onze supporters ons complex niet kunnen bezoeken tijdens deze streekderby.
Beperkingen zijn ons opgelegd maar dat betekent niet dat onze jullie de wedstrijd niet live kunnen volgen. Wij bieden jullie met beperkte middelen een Live Stream aan tijdens de wedstrijd SV Spartanen tegen Spirit om toch de verrichtingen nauwgezet te kunnen volgen.

De toegang tot de Live Stream is gratis toegankelijk maar wij hopen toch op een donatie voor de genomen moeite. Middels onderstaande link kunt u een donatie van € 2,50 plaatsen, indien u meer over heeft voor onze service kunt dit bedrag zelf verhogen;

Dit is een donatieverzoek voor Spartanen 1 tegen Spirit 1 van € 2,50. Het bedrag mag je zelf nog veranderen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen.
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=fGpdi38MTxiSj1Wc5ZPhDQ

SV Spartanen dankt u voor uw donatie.

Gebruik onderstaande link om toegang te krijgen tot de wedstrijd, aanvang 14u00 (500 kijkers zijn van harte welkom).
https://us02web.zoom.us/j/89484746432

Geniet van de wedstrijd en hopelijk tot snel op de velden.

Namens SV Spartanen een sportieve groet

Handbal kun je blijven spelen!

Ook vroeger zo genoten van het spelletje handbal en de teamspirit?

Maar moest je noodgedwongen door leeftijd, blessure of de hoge snelheid van het spel stoppen? Gelukkig is er weer de mogelijkheid om op een aangepaste en Corona proof wijze, te kunnen handballen.

Per 9 september 2019 zijn wij bij handbalvereniging Meteoor gestart met Walking Handball. Tijdens de trainingen oefenen wij op een actieve wijze alle facetten van handbal zoals het overspelen, doelgooien, schijnbewegingen, balspelletjes en natuurlijk de wisseltjes. Aan het einde van elke training spelen wij een wedstrijd.

Hoe ziet nu zo’n Walking Handball wedstrijd eruit?

Belangrijk is de veiligheid en het plezier. Het spel wordt gespeeld op een klein veld, kleine doelen en met een zachte bal. Wij rennen niet, maken geen sprongschot (blijven met minimaal 1 been op de grond) en verdedigen zonder elkaar aan te raken.

Maar door het versneld wandelen, slim instarten, de schijnbewegingen en het maken van wisseltjes ben je samen op een hele actieve manier aan het handballen.

Voor wie is Walking Handball geschikt?

Voor iedereen die graag wil handballen zowel mannen als vrouwen, maar dan wel op een aangepaste wijze en zonder competitieverplichtingen.

Trainingen:

Wij sporten elke maandag waarbij je een keuze kunt maken uit: middaggroep:
13.30-14.30 uur of avondgroep van 19.00-20.00 uur .
Na elke training drinken we nog even gezellig koffie/thee.

Website:

Wil je graag meer over ons weten, kijk dan op onze website www.handbalverenigingmeteoor.nl onder het kopje: Walking Handball

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meedoen (eerste maand is gratis)? Stuur dan een mailtje naar Marion: vlaar7@zonnet.nl of Corry: corry.p@quicknet.nl

Kom je ook?

Met sportieve groet: Marion, Corry en Rika
Walking Handball Meteoor