Contract verlenging Jan Berkhout en afscheid van Niels Kaan en Jorin Karel

Spartanen hoofdtrainer Jan Berkhout verlengt zijn contract bij de club met een jaar. Het bestuur en Berkhout willen ondanks het lastige ‘corona jaar’ nog graag een seizoen met elkaar verder 

“Ik heb mijn contract verlengd omdat ik geloof in de sportieve successen met deze selectie. We hebben nauwelijks ergens naar toe kunnen werken door het gering aantal wedstrijden dit seizoen”, aldus Berkhout. “Hopelijk kunnen we komend seizoen een volledige competitie spelen, pas dan kun je als trainer conclusies trekken.”

Berkhout stond afgelopen seizoen slechts zeven officiële wedstrijden voor de groep (3x beker en 4x competitie). Voor het tweede seizoen op rij werd de competitie namelijk voortijdig afgebroken. 

“Dit jaar is enorm lastig. Je bent als staf voortdurend zoekende naar de juiste balans met de steeds wisselende corona maatregelen. Ik denk dat het sowieso lastig is het goed te doen in deze tijd. De aanscherpingen en beperkingen dragen natuurlijk niet bij aan het spelplezier. Echter proberen we het beste er van te maken. Zowel trainers als spelers.”

Trainer tweede elftal & keeperstrainer& jeugdtrainer 

Niels Kaan van het tweede elftal heeft te kennen gegeven zijn ‘voetbalheil’ elders te zoeken. We bedanken Niels voor zijn inzet voor de club en wensen hem heel veel succes in zijn verdere trainersloopbaan.

Door het vertrek van Niels is Spartanen dus op zoek naar een trainer voor het tweede elftal én een keeperstrainer. Bij voorkeur zijn we op zoek naar trainers die al bekend zijn binnen Spartanen.

Ook Jorin Karel gaat de club verlaten. Jorin wordt trainer bij de jeugd van Always Forward. Ook hem wensen wij uiteraard veel succes en bedanken hem voor wat hij voor Spartanen heeft gedaan. Door dat vertrek zijn we ook op zoek naar een trainer voor de jongens onder 13.

Ken of ben je iemand die onze selectie aankomend seizoen wil versterken, laat het ons dan graag weten via een mail naar: info@spartanen.nl