Aankopen via sponsorkliks button op onze website

Binnenkort staat de decembermaand weer voor de deur!  Veel Spartanen-leden kopen ook online cadeaus voor 5-12 en de Kerstperiode. Wanneer jullie deze online aankopen doen, willen wij al onze leden en ouders vragen om de desbetreffende webwinkel te bezoeken via de Sponsorkliks banner op onze website. 

Met SponsorKliks kunnen leden en supporters met hun reguliere internetaankopen Spartanen financieel steunen, zonder dat het jullie iets extra’s kost. SponsorKliks werkt samen met meer dan 400 bekende webwinkels! Als jullie dit in het vervolg via de SponsorKliks-pagina van s.v. Spartanen  doen dan ontvangt Spartanen een commissie. Wij vragen iedereen dan ook vriendelijk om in het vervolg de webwinkels te bezoeken via de SponsorKliks banner op de website van s.v. Spartanen .

Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via onze site (SponsorKliks) naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

De SponsorKliks is onderaan de hoofdpagina te vinden.

Een kleine moeite, maar u doet onze prachtige vereniging er een groot plezier mee!

Met vriendelijke groet,

S.V. Spartanen.