Geen circuittraining voor de JO13 t/m JO19 teams

Helaas kunnen we nog niet van start gaan met de circuittrainingen op de maandagavond voor de JO13 t/m JO19 teams. De reden hiervoor is dat we nog niet voldoende assistent-trainers hebben om te kunnen starten. Vooral voor onze jeugdleden vinden we dit erg spijtig. Onze eerdere oproep heeft nog niet voldoende trainers opgeleverd. Daarom is dit bericht dan ook direct opnieuw een oproep aan ouders en leden van onze vereniging om te helpen bij de circuittraining.

Wie zoeken wij?

Assistent circuittrainers

Voor de assistent circuittrainers zoeken wij niet per se heel ervaren trainers. Nee, wij zoeken vooral mensen die met veel enthousiasme onze jeugdteams begeleiden bij de verschillende oefenvormen. Voetbalervaring is niet vereist. De hoofdtrainer van de circuittraining bereid de oefenvormen voor en zal voorafgaand aan de circuittraining de oefenvormen uitleggen aan de assistent trainers.  De assistent trainers begeleiden op de trainingsavond dan de verschillende jeugdteams bij de oefenvorm voor die avond. Super leuk dus om steeds een nieuwe groep spelers te begeleiden en hen een leuke trainingsavond te geven!

De circuittraining vindt plaats op maandagavond vanaf 19:00 uur.

Wil je meer informatie?

Ben je enthousiast of wil je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met:
Etienne Mol (06-30346923),
Jan Starmans (06-28732949),
Tim Koenders (06-22386026).

Als je misschien niet iedere week kunt (maar wel regelmatig), dan kunnen we je inzet ook enorm goed gebruiken. Of weet je iemand die wij kunnen benaderen, laat het ons dan ook vooral weten.
Met elkaar willen we graag onze jeugd tussen 013 en 019 een leuke trainingsavond bieden, dus wij hopen dat jullie met ons mee willen zoeken!