Kantinecommissie zoekt versterking

————————————Nieuwe oproep van de kantinecommissie————————————–

De kantinecommissie is per direct op zoek naar een vrijwilliger die de kantinecommissie wil versterken.

De commissie bestaat uit een groep vrijwilligers die het reilen en zeilen in de kantine aanstuurt. Een van de commissieleden zal haar taak per volgend seizoen neerleggen en om de taken goed te kunnen verdelen is het noodzakelijk dat deze door een nieuw persoon worden ingevuld. De taken zijn gericht op:

  • Het bijhouden van de contactgegevens van de kantinemedewerkers in het bestand
  • Het versturen van mails vanuit de kantinecommissie
  • Een paar keer per jaar een overlegmoment met de commissie
  • Het samenstellen van het rooster (eens per jaar wordt dit opgesteld)

Daarnaast is de kantinecommissie nog steeds op zoek naar vrijwilligers vanaf 18 jaar die in de kantine zouden willen ondersteunen.

Het gaat om specifieke dagdelen in het weekend die nog niet opgevuld zijn:

  • Eens in de 8 weken op zondagmiddag (13.30-18.00 ongeveer) 1 persoon. Je staat samen met een andere volwassene.
  • Eens in de 4 weken op zondagochtend (8.45-13.15 ongeveer) 2 personen. Je werkt in een duo samen met een andere volwassene. Als je iemand kent en het samen wilt doen, kunnen jullie als duo ingepland worden.

De werkzaamheden op zaterdagmiddag zijn o.a. koffie en thee schenken, verkoop van frisdrank en kleine etenswaren/snoep. Daarnaast het verzorgen van de limonade in de rust voor de spelende teams en wat lichte opruimwerkzaamheden voor sluitingstijd.

De werkzaamheden op de zondagochtend zijn wat uitgebreider. Naast bovengenoemde werkzaamheden is ook de keuken open inclusief de frituur en zijn er meer uitgebreide barwerkzaamheden. De biertap gaat eind van de ochtend open. De uitgifte van de sleutels van de kleedkamers wordt ook door de barmedewerkers gedaan.

Wanneer je zelf lid bent of een van je kinderen is lid van de vereniging, voldoe je door het doen van kantinewerkzaamheden in onze poule aan je taakverplichting en zal je de vrijwilligersbijdrage retour krijgen. Werken in de kantine is een gezellige manier om de club bij te staan, zonder vrijwilligers kan een vereniging niet draaien. Dus lid of geen lid; kom ons medewerkersteam versterken en meld je aan!

Mail naar kantine@spartanen.nl  en we nemen z.s.m. contact met je op.

Mocht je vragen hebben schroom dan niet te mailen of een van de leden van de kantinecommissie te benaderen.

Leden: Jack Stam, Lizet Mienis, Monica Gerritsma, Hinke Louissen, Lex Marcus en Koos Stam