Voetbal keeperstrainer gezocht!

Voor het seizoen 2023-2024 is sv Spartanen uit Wognum (NH) op zoek naar een keeperstrainer voor de senioren selectie.

Wat wij zoeken:

Een enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer die zich inzet om uit de keepers van de selectie maximale prestaties te halen zowel op individueel niveau als in samenwerking met het team. Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek en technisch sterker te maken.

Je bent bij Spartanen een belangrijke schakel van de technische staf en werk je samen met de andere trainers aan constante verbetering van het niveau van onze spelers en keepers.

Wie wij zijn:

Ons tweede speelt op het hoogste niveau sinds het bestaan van onze club en ook ons eerste doet er alles aan om op korte termijn weer uit te kunnen komen in de tweede klasse. Hier zijn wij erg trots op en wij doen er als vereniging veel aan om dit te koesteren. Uiteraard met als uitgangspunt dat plezier de boventoon voert en dat we dit het liefste doen met betrokken jongens uit het dorp.

Ons keepersgilde bestaat uit een kwalitatief goede groep jonge mannen die de afgelopen seizoenen vaak punten hebben gepakt voor hun team. De keepers die wij beschikbaar hebben voor de selectie ontlopen elkaar niet veel in niveau en zijn gebrand om onder de lat te staan in het 1e elftal. Je treft daardoor als trainer een leergierige en hongerige groep aan. Keepen kunnen deze mannen zeker, dus als trainer kun je jezelf op een mooi niveau goed ontwikkelen.

Wat wij bieden:

We hebben goede trainingsfaciliteiten met o.a. twee kunstgrasvelden en bieden een platform aan om te groeien als keeperstrainer. Dat voorgaande trainers die onze selectie keepers onder hun hoede hebben gehad nu elders stappen hebben gezet, bewijst dat.

Daarnaast zijn wij een gezellige dorpsvereniging en bieden we een passende financiële vergoeding.

Interesse? Top! Je sollicitatie + motivatiebrief kun je mailen naar tcvoetbal@spartanen.nl.
Indien je nog meer informatie nodig hebt kan je contact opnemen met +31 6 205 43 114.