Mark Slond nieuwe trainer-coach Spartanen 2

Na de verlenging van het contract van Jitze Bosma als hoofdtrainer van S.v. Spartanen voor de komende 2 seizoenen, is de TC tijdens de winterstop druk op zoek geweest naar een waardige vervanger voor Wouter Rood. De huidige trainer-coach van Spartanen 2 heeft een mooie promotie gemaakt en wordt hoofdtrainer van vv. Succes.

Afgelopen week heeft deze zoektocht tot een match geleid en is het bestuur en TC van Spartanen overgegaan tot de aanstelling van Mark Slond als trainer-coach van Spartanen 2. Mark Slond heeft al de nodige ervaring opgedaan als hoofdtrainer van ALC en Berkhout. Mark heeft zeer weloverwogen het besluit genomen om na 2 jaar te stoppen bij vv. Berkhout. Via res. 1e-klasser Spartanen 2 wil hij op termijn een stap omhoog maken in het trainerswereldje. Net als Wouter beschikt ook Mark over TC-2 en doet momenteel ook een studie aan de Johan Cruijff University om zich als coach verder te ontwikkelen.

Mark heeft inmiddels kennis gemaakt met alle geledingen van Spartanen en vindt het een hele mooie club. Zijn voorkeur voor Spartanen komt o.a. doordat zoveel jeugdspelers de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot volwaardig eerste elftal spelers. Daar werkt Mark graag aan mee. Hij houdt van aanvallend voetbal, wat goed past bij de clubcultuur van Spartanen. Mark zal met enthousiasme volgend seizoen bij de Wognummers aan de slag gaan en wil met de nodige passie de club verder laten groeien.

TC Spartanen