Nieuwjaarsreceptie zondag 6 januari

Namens het bestuur wensen wij iedereen heel fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe en tevens wil ik iedereen attent maken op de nieuwjaarsreceptie. Het is ieder jaar gezellig druk op deze nieuwjaarsreceptie en wij verwachten wederom een goede opkomst van leden, sponsors, vrijwilligers, supporters, ouders van jeugdleden, begeleiders en trainers. Kortom iedereen die Spartanen een warm hart toedraagt en die houdt van een paar gezellige uurtjes is van harte uitgenodigd.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie uiteraard een terugblik door de voorzitter op het afgelopen jaar en een vooruitblik naar 2019. Ook wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de waarderingsspeld uitgereikt aan één of meerdere vrijwilligers. Noteer daarom dan ook allen de datum in de agenda of op de kalender en spreek af met je teamleden om aanwezig te zijn op zondag 6 januari. Het belooft als velen aanwezig zijn een gezellige middag te worden. Met muzikale ondersteuning van DJ Sors. We kunnen zo het kerstreces op een goede wijze afsluiten en de feestdagen gezamenlijk uitluiden.

Nieuwjaarsreceptie Zondag 6 januari

Aanvang 15.00 uur.

Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie worden er een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld.

De planning van deze wedstrijden wordt nog bekend gemaakt via onze website.

Alle vrijwilligers bedanken wij voor de inzet in het afgelopen jaar. Wij hebben via een kaart en een kleine attentie alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Wij hebben ongeveer 200 kaarten met een kleine attentie rondgebracht en hopelijk niemand van onze vrijwilligers vergeten. Mochten wij toch iemand zijn vergeten laat mij (jack.stam@me.com) dat even weten en wij zullen een eventueel gemaakte fout herstellen. De kaartjes en attenties worden vanaf 15 tot 24 december bezorgd. Als uw attentie onverhoopt niet werkt, neem dan ook even contact op met bovengenoemd e-mailadres en verzorgen wij een nieuw exemplaar.