“POSITIEF EN DUIDELIJK, TIJDIG EN ZORGVULDIG!’

Vraag wat er beter kan in een bedrijf of bij een vereniging en je weet eigenlijk al wat het antwoord zal zijn: de communicatie.

Gelukkig gaat er op dat gebied bij Spartanen al heel veel goed. Een mooie, strakke website. Prachtige berichten op Instagram. Er is een Facebook pagina met een groeiend aantal volgers. Er verschijnt van tijd tot tijd een mooie nieuwsbrief. En zo kan ik nog een  heel aantal zaken op noemen.

Maar er kunnen onder het container begrip communicatie ook nog een heel aantal zaken beter. En om dat op een goede manier vorm te geven is vanaf gisteren de Communicatie Commissie actief. Zij hielden digitaal hun eerste overleg en komen binnenkort met een compact communicatieplan. Kernwoorden van het communicatieplan staan in de titel van dit bericht.

De commissieleden zijn: Jeroen Kamp, Sander Breen, Elly Vlaar, Bas Bijman, Tijmen Koelemeijer, Michael Dekker en Martin Stam. Een mooie mix van creativiteit en kennis van techniek, met vertegenwoordiging van handbal en voetbal.

Wat vind jij dat er goed gaat en wat er nog beter kan op het gebied van communicatie? Laat het vooral weten door een mail te sturen aan communicatie@spartanen.nl