Postgalei Amusé tour 2018

Eén van de vele kavels die te koop is aangeboden tijdens de gemeenschapsveiling van afgelopen jaar. Hieronder een kort verhaaltje over de organisatie en het gebeuren op deze mooie zonnige vrijdag.
 
De tour op herhaling na het voorgaand succes wederom een amusétour in de Postgalei. De voorbereiding heeft enige energie gekost maar vrijdag, 7 juli, was daar de dag. Het weer was goed, en alle gasten en families konden een gaatje vinden in de agenda’s om aan dit evenement deel te nemen. Bij 10 families stond de voor- of achterdeur open en kon er genoten worden van lekkere hapjes en bijpassende dranken. Dit keer is de tour georganiseerd op basis van een landenthema.
 
Er was van te voren gevraagd op de fiets te komen want ook de verlengde Postgalei (westeinderweg en de verlengde kerkweg) was onderdeel van de route die in totaal een kleine 5 uur heeft geduurd. Een gezamenlijk ontvangst van onze gasten door alle families waar, na een kleine uitleg van het verloop van de avond, de tour van start kon gaan.
En dan even de gerechten. Een waar smaakfestijn gemaakt door de families. Even een kleine greep van de menukaart: Sushi, kaasfondue, Saté, Paella en nog veel meer landengerechten. Strak geregeld, op tijd en alleen maar blije gezichten. De hele avond is goed verlopen en soms was er zelf te weinig tijd om te genieten van de heerlijke dranken.
Afsluitend een kopje koffie in de Postgalei met een heerlijke bonbon.
 
We mogen spreken van een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Diverse gasten van deze tour willen zeker bij de volgende tour weer bieden om deel te mogen nemen aan de tour. Wij als families hebben ons geamuseerd en vonden het allemaal erg leuk om dit te organiseren. Bedankt aan allen en tot een volgende keer.
 
Met vriendelijke amuségroeten, de Postgalei amusé tour families.