Spartanen complex tot en met 6 april gesloten

Beste Spartanen,

De nieuwsberichten en maatregelen inzake Corona volgen elkaar in hoog tempo op. Zo is er vandaag door de overheid besloten bijeenkomsten van meer dan 100 mensen te verbieden en hebben zowel de NHV alsook de  KNVB besloten alle professionele wedstrijden en amateur wedstrijden tot en met 6 april af te gelasten.Uiteraard willen wij als vereniging ook zorgvuldig met de gezondheid van onze leden omgaan en zodoende hebben we besloten dat de gehele vereniging tot en met 6 april gesloten zal blijven. In deze periode zullen wij de ontwikkelingen nauwgezet volgen en zullen wij een nieuwe update versturen of we na 6 april weer open kunnen of dat deze periode verder verlengd dient te worden.

Voor de duidelijkheid, er zijn ons geen concrete verdenkingen in Wognum of op de club bekend. Deze maatregel is dan ook niet gebaseerd op een directe verdenking maar is puur preventief.

De gezondheid van onze leden staat uiteraard voorop en willen we geen enkel risico mee nemen.

Dank voor het begrip, we hopen dat de Corona crisis snel tot het verleden behoort en wij onze trainingen snel kunnen hervatten.

Vriendelijke groet,

Jeroen de Vries
Voorzitter Hoofdbestuur Spartanen