Spartanen gemeenschapsveiling een groot succes

Op 21 oktober jl. vond de gemeenschapsveiling plaats. Namens de 11 verenigingen en clubs wil ik graag het organisatiecomité enorm bedanken voor het organiseren van deze veiling voor de Wognumse gemeenschap. Niet alleen het comité heeft een enorme hoeveelheid werk verricht de afgelopen maanden maar ook Jeroen Kamp de man van website, de hulptroepen (wijklopers, pakketten-inpaksters, couponlopers, kavelregistratie, Ruud van Etten voor de opslag, Max Baas voor het vervoer, Fonds Bruins voor de slideshow, Dick Kok als de speaker), de veilingmeesters, Jan Salman als de toezichthouder van Appel notarissen en Michel Dekker voor het ontwerp & productie. Een enorme klus hebben jullie weer volbracht met een fantastisch resultaat.

De opbrengst van de veiling was maar liefst € 41.050,-

Niet alleen dank aan de vrijwilligers die de veiling hebben georganiseerd maar uiteraard ook heel veel dank aan alle bedrijven, personen, clubs en verenigingen, families en vriendengroepen die ruim 550 kavels hebben ingebracht. En dan zijn de voorbereidingen afgerond en staat alle klaar op zaterdag 21 oktober en heeft de organisatie kopers nodig voor alle mooie kavels die zijn ingebracht. Zonder kopers geen opbrengst. Uiteraard ook heel veel dank aan alle kopers die hebben geboden op de kavels en zodoende heeft het veiling comité een prachtige opbrengst weten te realiseren.

Nogmaals heel veel dank aan het veilingcomité (Jan Starman, Simone Bruins, Koos Stam, Marjo Overboom, Ted Krijnsen en Gerard Laan) voor het organiseren van de Spartanen Gemeenschapsveiling 2017.

Jack Stam voorzitter s.v. Spartanen