Trainer voor JO 13-1 gezocht!

Voor het seizoen 2023/2024 is sv Spartanen uit Wognum (NH) op zoek naar een trainer voor JO13-1, momenteel uitkomend in de eerste klasse zaterdag

Wat wij zoeken:

Een enthousiaste trainer met als voorkeur een UEFA C diploma. Ook staan wij open voor trainers die gaan beginnen met hun UEFA C diploma wanneer jij de enthousiaste en energieke trainer bent die goed bij onze club past en al ervaring hebt opgedaan bij andere jeugdelftallen.

Je verzorgt de training voor de JO13-1 op de dinsdag- en donderdagavond. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het elftal op zaterdag. We zouden graag zien dat deze begeleiding en trainingen op een duidelijke en gestructureerde manier plaatsvinden. Hierbij is het communicatieve aspect uiteraard van groot belang. Voetbalinhoudelijke verbeteringen aanbrengen en het aanreiken van voetbalinzichten zit in je voetbal/trainers DNA.

Wie wij zijn:

Onze JO13-1 speelt op het hoogste niveau sinds het bestaan van onze club. Hier zijn wij erg trots op en wij doen er als vereniging veel aan om dit te koesteren. Uiteraard met als uitgangspunt dat plezier de boventoon voert en dat we dit het liefste doen met betrokken jongens uit het dorp.

Onze JO13-1 bestaat uit een kwalitatief brede groep met veel technische voetballers. Meerdere jongens trainen geregeld met een hogere leeftijdscategorie mee. Je treft daardoor als trainer een leergierige en hongerige spelersgroep aan. Voetballen kunnen deze mannen zeker, dus als trainer kun je jezelf op een mooi niveau goed ontwikkelen.

Wat wij bieden:

We hebben goede trainingsfaciliteiten met o.a. twee kunstgrasvelden en bieden een platform aan om te groeien als voetbaltrainer.

Daarnaast zijn wij een gezellige dorpsvereniging en bieden we een passende financiële vergoeding.

Interesse? Top!

Je sollicitatie + motivatiebrief kun je mailen naar tcvoetbal@spartanen.nl. Indien je nog meer informatie nodig hebt kan je contact opnemen met +31 6 205 43 114.