Trainer voor Spartanen 2 voetbalteam gezocht!

Voor het seizoen 2023/2024 is sv Spartanen uit Wognum (NH) op zoek naar een trainer voor het tweede elftal, momenteel uitkomend in de reserve 1e klasse zondag.

Wat wij zoeken:

Een enthousiaste trainer met als voorkeur een UEFA B diploma. Ook staan wij open voor UEFA C trainers wanneer jij de enthousiaste en energieke trainer bent die goed bij onze club past.

Samen met de hoofdtrainer verzorg je de training voor de selectie op de dinsdag- en donderdagavond. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het 2e elftal op zondag. We zouden graag zien dat deze begeleiding en trainingen op een duidelijke en gestructureerde manier plaatsvinden. Hierbij is het communicatieve aspect uiteraard van groot belang. Voetbalinhoudelijke verbeteringen aanbrengen en het aanreiken van voetbalinzichten zit in je voetbal/trainers DNA.

Wie wij zijn:

Ons tweede speelt op het hoogste niveau sinds het bestaan van onze club en ook ons eerste doet er alles aan om op korte termijn weer uit te kunnen komen in de tweede klasse. Hier zijn wij erg trots op en wij doen er als vereniging veel aan om dit te koesteren. Uiteraard met als uitgangspunt dat plezier de boventoon voert en dat we dit het liefste doen met betrokken jongens uit het dorp.

Onze selectie bestaat uit een kwalitatief brede groep met veel technische voetballers. Veel jongens zijn 1e elftal waardig. Je treft daardoor als trainer een leergierige en hongerige spelersgroep aan. Voetballen kunnen deze mannen zeker, dus als trainer kun je jezelf op een mooi niveau goed ontwikkelen.

Wat wij bieden:

We hebben goede trainingsfaciliteiten met o.a. twee kunstgrasvelden en bieden een platform aan om te groeien als voetbaltrainer. Dat meerdere van onze voorgaande trainers die ons 2e elftal onder hun hoede hebben gehad nu elders of bij Spartanen hoofdtrainer zijn, bewijst dat.

Daarnaast zijn wij een gezellige dorpsvereniging en bieden we een passende financiële vergoeding.

Interesse? Top!
Je sollicitatie + motivatiebrief kun je mailen naar tcvoetbal@spartanen.nl. Indien je nog meer informatie nodig hebt kan je contact opnemen met +31 6 205 43 114.