Voetbal talentendag 7 mei

Jesper Steur organiseert voetbal talentendag bij RKEDO. 

Op maandag 7 mei organiseer ik in samenwerking met Erik Sinnige en RKEDO een voetbal talentendag. Ik ben  leerling van het Cios en sluit met dit evenement mijn studie af. Ik zal mij even nader voorstellen, ik ben 20 jaar, woon in Spanbroek, ik ben in het bezit van diverse voetbaltrainer diploma’s waar onder trainer /coach 3 en ik ben in het bezit van mijn loop en conditietrainers diploma. Op dit moment train en coach ik een team bij afc 34 in Alkmaar en zelf voetbal ik in het eerste van VVS’46. 

Wat houdt de talentendag in; we beginnen de ochtend met diverse testen, waarvan de resultaten op een diploma komen te staan. Vervolgens starten we met korte fysieke en technische trainingen, we eindigen de dag met een vijf tegen vijf toernooi. 

Voor deze talentendag zijn welkom jongens en meisjes. Er worden twee groepen gemaakt in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. De dag begint om 9:30 en eindigt rond 16:00 en wordt gehouden op het terrein van RKEDO. Dit alles kost 25 euro en is inclusief eten, drinken en diploma. Je kunt je opgeven door je naam en leeftijd te vermelden bij JSSVEvent@hotmail.com. Geef als onderwerp door Fysiek/techniek Voetbaldag Jesper.  

De gehele dag in onderbegeleiding van gediplomeerde voetbal en loop en conditie trainers. Ik heb er zin en hoop jullie te ontmoeten bij RKEDO!!   

Met sportieve groet, Jesper Steur.