Wie helpt onze club verder?

Onze voetbalafdeling heeft inmiddels ruim 450 leden. Iedere week genieten zowel kinderen als volwassenen samen met hun begeleiders en trainers van het voetbalspel. Het is fantastisch om te zien dat onze leden hier zoveel plezier aan beleven en dat iedere week zoveel mensen zich inzetten voor onze mooie club.

Achter de schermen moet er veel werk verzet worden om dit allemaal te organiseren. En daarom zijn we per direct op zoek naar enthousiaste mensen die onze club willen versterken.

Hieronder hebben we een korte omschrijving opgesteld van de verschillende rollen die we heel graag met enthousiaste mensen willen invullen. Met elkaar onze club verder helpen geeft energie en voldoening!

Gastheer en gastvrouw

Een leuke rol, gastheer of gastvrouw voor de voetbalafdeling. We zoeken daarvoor mensen die eens in de zoveel weken een zaterdagochtend/-middag of zondagochtend/-middag als gastheer of gastvrouw van de vereniging willen optreden.

Als gastheer/gastvrouw ben je het visitekaartje van onze club. Je zorgt ervoor dat teams en scheidsrechters warm worden ontvangen en maakt hen wegwijs op ons complex. Ook zorg je ervoor dat de velden speelklaar zijn, open/sluit je de poorten en spreek je vele enthousiaste ouders, coaches, scheidsrechters etc.

Lid evenementencommissie

De evenementencommissie organiseert ieder seizoen diverse activiteiten voor onze jeugd- en seniorenleden. Vele handen maken licht werk en daarom zoeken we ook extra leden voor deze commissie. Samen met de leden van de evenementencommissie neem je initiatieven voor het organiseren van evenementen en verzorg je de communicatie daarover.

Coördinator scheidsrechter op zondag

We zijn blij met en trots op de groep scheidsrechters die ieder weekend de wedstrijden fluiten. Op zaterdag coördineert John Wilcke de indeling van de scheidsrechters. We zoeken nu ook nog iemand die dit voor de zondagse wedstrijden wil coördineren. In deze rol stem je samen met de scheidsrechters af wie welke wedstrijd wil fluiten en verwerk je dit in het wedstrijdsysteem van de KNVB. Ook ben je het aanspreekpunt voor scheidsrechters.

Bestuurslid van de voetbal

Het voetbalbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse zaken en het vormgeven van en invulling geven aan het beleid. Vind je het leuk om hier samen met de voorzitter, wedstrijdsecretaris en afgevaardigde van de coördinatoren invulling aan te geven en zo mee te helpen onze club nog beter te laten draaien, meld je dan bij een van de bestuursleden en dan gaan we graag met je in gesprek. Er is genoeg te doen en we zoeken dan graag samen naar een invulling dat goed bij je past.

Coördinator trainers

Maar liefst 40 trainers geven wekelijks training aan onze leden. We zoeken iemand die onze trainers wil ondersteunen. Je bent het aanspreekpunt voor onze trainers. Je stelt, in samenwerking met de technische commissie en coördinatoren, de trainersstaf samen en stelt het trainingsschema op. En je verzorgt de communicatie naar onze trainers en adviseert het voetbalbestuur over trainingszaken. (evt. sleutelbeheer)

Coördinator jeugd O13 en O15

Een belangrijke en mooie rol is ook weggelegd voor onze coördinatoren. De coördinatoren zijn het aanspreekpunt voor ouders, begeleiders en kinderen. Per direct zijn we op zoek naar een coördinator voor onze O13 teams. Vanaf volgend seizoen zijn we ook op zoek naar een coordinator voor onze O15 teams. In deze rol verzorg je de teamindelingen en houdt gedurende het seizoen contact met trainers en begeleiders over het reilen en zeilen binnen de teams.

Coördinator mini’s

De mini’s zijn onze jongste leden. Het is fantastisch te zien hoe deze jongens en meisjes hun eerste voetbalervaring opdoen. Als coördinator van de mini’s zorg je er voor dat nieuwe leden en met name hun ouders goed worden geïnformeerd over het voetballen bij Spartanen. Ook organiseer je in samenwerking met de buurtverenigingen de oefenwedstrijden op zaterdag.

Coördinator senioren (uitgezonderd Spartanen 1, 2 en 3)

Ook voor de seniorenteams zijn we op zoek naar een coördinator. Je bent het aanspreekpunt voor de seniorenteams en verzorgt de communicatie naar hen toe. Je zorgt voor de teamindelingen, maakt nieuwe seniorenleden wegwijs binnen de club en houdt gedurende het seizoen contact met deze teams. De selectieteams (1e, 2e en 3e) vallen niet onder de coördinator senioren.

Sleutelbeheer

De vele vrijwilligers binnen de voetbalafdeling hebben vaak ook sleutels nodig om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. We zoeken iemand die het sleutelbeheer voor de voetbalafdeling wil verzorgen. Je verzorgt de uitgifte en inname van startende en stoppende vrijwilligers en verwerkt dit in de sleuteladministratie.

Help jij onze club verder?

Lijkt het je leuk om een van deze functies in te vullen en daarmee onze club verder te helpen, neem dan contact op met Adri Beerepoot via 06-43989514 / adri.beerepoot@wsx.nl of met

Tim Koenders via 06-22386026 / tkoenders@hotmail.com. In een kennismakingsgesprek lichten we de functie graag verder toe en geven we graag antwoord op je vragen!