Wie kan ons helpen!

Voor het komende voetbalseizoen zijn wij hard op zoek naar een aantal assistent trainers die willen helpen bij de circuittraining voor de jeugdteam 013 t/m 019. De circuittraining is op maandagavond tussen 19:00-20:30.

Daarnaast zoeken wij voor ons leuke JO13-2 team ook nog een trainer die dit team naast de circuittraining ook nog een keer training geeft. De dag en tijd om dit team training te geven stemmen wij graag met u af.

Wie zoeken wij?

Assistent circuittrainers

Voor de assistent circuittrainers zoeken wij niet per se heel ervaren trainers. Nee, wij zoeken vooral mensen die met veel enthousiasme onze jeugdteams begeleiden bij de verschillende oefenvormen. Ervaring is dus niet vereist. De hoofdtrainer van de circuittraining bereid de oefenvormen voor en zal voorafgaand aan de circuittraining de oefenvormen uitleggen aan de assistent trainers.  De assistent trainers begeleiden de trainingsavond dan de verschillende jeugdteams bij de oefenvorm voor die avond. Super leuk dus om steeds een nieuwe groep spelers te begeleiden en hen een leuke trainingsavond te geven!

JO13-2

Om de JO13-2 training te geven is het handig als je voetbalervaring hebt, maar ook daarvoor geldt dat het belangrijkste is dat je dit team enthousiast training wil geven. Wij kunnen je namelijk bij de start goed ondersteunen door bv. oefenstof aan te reiken, uitleg te geven hoe je een goede, leuke training kunt geven of bv. een paar keer aanwezig zijn.

Wil je meer informatie?

Ben je enthousiast of wil je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met:

Etienne Mol (06-30346923),

Jan Starmans (06-28732949),

Tim Koenders (06-22386026).

Als je misschien niet iedere week kunt (maar wel regelmatig), dan kunnen we je inzet ook enorm goed gebruiken. Of weet je iemand die wij kunnen benaderen, laat het ons dan ook vooral weten. Met elkaar willen we graag onze jeugd tussen 013 en 019 een leuke trainingsavond bieden, dus wij hopen dat jullie met ons mee willen zoeken!