• We gaan van start! 

  Vorig week donderdag een mooie kick-off gehad met aandacht voor positieve omgang met elkaar en de spelers. Iedereen weer op de hoogte en voorbereid. De teams weer aan het trainen. 

  We hebben een sportief en bewogen jaar achter de rug. Verschillende teams kampioen geworden en het feestje samen gevierd.  

 • Ons hoogte en tevens diepte punt was het afscheid van onze Jos Kamp. Hij is gestopt, als spelend lid van Spartanen. We hebben zijn laatste wedstrijd er een mooi afscheid van gemaakt met twee minuten straftijd, onder luid applaus van veel publiek! 

  De teamindeling was puzzelen, maar met veel geduld en inzet gelukt. Helaas komend jaar geen C team. Door te kort spelers, hebben verschillende meiden de keuze gemaakt om bij SEW te gaan spelen. Bij de dames uiteindelijk toch genoeg aanmeldingen. Hierdoor konden we vier damesteams behouden. De Heren gaan door, zonder Jos, in een combinatieteam met Hauwert. Nieuwe leden zijn welkom. 

  Net als elk jaar nemen mensen afscheid van functies bij Spartanen. Deze zijn voor een groot deel weer opgevuld. Top! Vooral scheidsrechters is een te kort. Wil je scheidsen of weet je iemand, we horen we het graag? Hiervoor is een kleine vergoeding nu beschikbaar. 

  Ik wil iedereen bedanken voor hun inzet. In het bijzonder Simone, Fleur, Rosan, Bart, Rilana, Ellen en Jose die een grote taak hebben vervuld afgelopen jaren. Zonder vrijwilligers geen vereniging...

  Laten we er weer een mooi sportief jaar van maken! 

  Sonja

  Voorzitter van de handbal