28 december 2019 Spartanen / SEW Toernooi

Het jaarlijkse Spartanen – SEW toernooi staat weer voor de deur. We gaan er weer een heel mooi toernooi van maken en zorgen dat de beker in Wognum blijft.

Het speelschema staat hieronder voor de bloesem

spartanensew toernooi 28 dec

Spartanen-SEWtoernooi 2019

De teams van J0-12 en lager spelen gewoon met hun eigen team.

De teamindeling van Jo-13 volgt zo spoedig mogelijk

5 januari 2020 - Nieuwjaarsreceptie

Namens het bestuur wensen wij iedereen heel fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe en tevens wil ik iedereen attent maken op de nieuwjaarsreceptie. Het is ieder jaar gezellig druk op deze nieuwjaarsreceptie en wij verwachten wederom een goede opkomst van leden, sponsors, vrijwilligers, supporters, ouders van jeugdleden, begeleiders en trainers. Kortom iedereen die Spartanen een warm hart toedraagt en die houdt van een paar gezellige uurtjes is van harte uitgenodigd.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie uiteraard een terugblik door de voorzitter op het afgelopen jaar en een vooruitblik naar 2019. Ook wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de waarderingsspeld uitgereikt aan één of meerdere vrijwilligers. Noteer daarom dan ook allen de datum in de agenda of op de kalender en spreek af met je teamleden om aanwezig te zijn op zondag 5 januari. Het belooft als velen aanwezig zijn een gezellige middag te worden. Met muzikale ondersteuning van DJ Sors. We kunnen zo het kerstreces op een goede wijze afsluiten en de feestdagen gezamenlijk uitluiden.

Nieuwjaarsreceptie Zondag 5 januari

Aanvang 15.00 uur.

Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie worden er een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld.

De planning van deze wedstrijden wordt nog bekend gemaakt via onze website.

Alle vrijwilligers bedanken wij voor de inzet in het afgelopen jaar. Wij hebben via een kaart en een kleine attentie alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Wij hebben ongeveer 200 kaarten met een kleine attentie rondgebracht en hopelijk niemand van onze vrijwilligers vergeten. Mochten wij toch iemand zijn vergeten laat mij (jack.stam@me.com) dat even weten en wij zullen een eventueel gemaakte fout herstellen. De kaartjes en attenties worden vanaf 15 tot 24 december bezorgd. Als uw attentie onverhoopt niet werkt, neem dan ook even contact op met bovengenoemd e-mailadres en verzorgen wij een nieuw exemplaar.

13 mei 2020 - KNVB Schoolvoetbalkampioenschap District West I – Noord (Nadere informatie volgt)

13 juni 2020 KNVB Nationale voetbaldag bij Spartanen

(invuling dag volgt)

19-21 juni 2020 Beachweekend Spartanen

Wegens Corona afgelast

Juni 2020 Familievoetbaldag

Beste sportvrienden zondag 30 juni is het weer zover. Dan staat het traditionele familie voetbaltoernooi weer op het programma. De families mogen dan weer de sportieve strijd met elkaar aan gaan om de DICK  KOK schaal. We gaan er met ze alle weer een fantastische dag van maken. De regels zijn iets aangepast dit jaar. We spelen 6 tegen 6. We spelen op 3 veldjes op het A- veld. Je kan alleen doorgaan naar de finales als je team echt uit een familie bestaat en max uit 2 gastspelers bestaat. Dus geef je teamspelers door en geef de familieband aan. Het blijft tenslotte familievoetbal. Het is niet erg als je meer gastspelers hebt, dan kan je gewoon meedoen want het plezier staat voor op. Alleen kan je dan niet door gaan naar de finales. We hebben dit jaar weer een extra prijs ter aanmoediging van de jongste jeugd. We hebben ook een facebookpagina van de familievoetbaldag. Heb je nog leuke foto’s, stuur die dan door naar ons.

Schrijf je familie snel in!

Dat kan naar het volgende email adres:

evenementen@spartanen.nl

Of via de Facebookpagina

Familie voetbaldag 2019

Vriendelijke groet,

Organisatie Familievoetbal