• Vacature Handbal Dames Selectie Trainer/Coach

  GEZOCHT! HANDBAL TRAINER / COACH

 • Handbal Dames Spartanen
 • Ben jij die hoofdtrainer/ster en/of coach van onze dames handbalselectie van sportvereniging Spartanen die wij zoeken?

  Waar zijn wij naar op zoek:

  Wij zijn op zoek naar een teamplayer, sociaal, denken in mogelijkheden, respect voor elkaar en arbitrage, affiniteit met keepers, duidelijk positief leiderschap, communicatieve vaardigheden richting vereniging en enthousiasme. Daarnaast is het aanbieden van een creatief en wisselend trainingsaanbod een pre.

  Wij bieden als vereniging:

  Een groep actieve, enthousiaste, leergierige sportieve en hard werkende dames die voor prestatie en spelplezier gaan in de eerste klasse en misschien wel een klasse hoger willen spelen. Daarnaast heeft de handbaltak van sportvereniging Spartanen en zeer talentvolle en potentiële meiden in de diverse jeugdteams die gemotiveerd en leergierig zijn.

  Wat vinden wij belangrijk:

  Inspraak van de trainer en/of coach en regelmatig overleg met de technische commissie vinden wij zeer belangrijk. Daarnaast mag het stellen en bijstellen van doelen gedurende het seizoen natuurlijk ook niet ontbreken.

  Past bovenstaande voor een (groot) gedeelte bij jou dan zou je zomaar eens de nieuwe hoofdtrainer van de handbalselectie van Sportvereniging Spartanen kunnen worden.

  Heb je interesse neem dan contact op met Sonja Nootebos (06-53978448) of Fernand Grippeling (0651805643).